Posliinin valinta kauniiseen kotiin

Kodin ylellisyys on kestävä ja kaunis posliini. Posliini on materiaali, jota on käytetty jo kauan ja se symboloi ajatonta kauneutta ja hienostuneisuutta. Jokaisesta kauniista kodista löytyy posliinia.

Miksi valita posliini?

Kuinka valita omaan kotiin sopivat posliiniesineet? Posliinimme valmistetaan iskunkestävästä maasälpäposliinista, joka kestävyyteensä ansiosta sopii moneen kotiin. Tällainen posliini kestää hyvin jokapäiväistä käyttöä ja on oivallinen siten myös lapsiperheisiin.

Käyttötarkoitus

Posliini on monikäyttöinen ja sitä käytetään paljon esimerkiksi koriste-esineisiin, mutta myös jokapäiväisiin käyttötavaroihin. Näitä ovat esimerkiksi lautaset ja kahvikupit. Esineen muoto on avainasemassa.

Kauneus

Posliiniesineiden visuaalisuuden salaisuus on hyvin suunnitellussa kuvioinnissa. Suunnittelu tehdään yhteistyössä eri yritysten ja taiteilijoiden kanssa, jolloin kuviointi on uniikkia. Kuviointia löytyy herkästä kukkakuvioinnista graafisempaan timanttikuviointiin. niiden jokaisen yksilöllinen väritys on visuaalisesti suunniteltu esteettisesti kauniiksi. Kauneus on katsojan silmissä, joten jokaiseen makuun löytyy koristeellinen maljakko tai teekuppi.

Illallisen kulmakivi

Koko illalliskattaus voi olla posliinia ja esimerkiksi kauniisti kuvioitu astiasto luo ylellistä tunnelmaa illallispöytään. Esimerkiksi tekstiiliyritys Vallilan kanssa yhteistyössä suunniteltu astiasto Clematis luo ihanan kesäisen tunnelman ruokapöytään, mutta sopii upeasti myös muihin vuodenaikoihin. Tämän voit ostaa täältä.

Posliinin ajattomuus

Haluamme ympäröidä itsemme esineillä, joita on ilo katsella. Posliini on ajaton materiaali, jonka visuaalinen viehätys ei laske, vaan paranee ajan myötä. Posliiniesineet kaunistavat kotiasi niin arkena kuin juhlanakin. Nämä upeat esineet ympärillämme eivät ole vain koristeita, vaan luovat kotimme juuri oman näköiseksi.

Rogelio Predovic